Так нiхто не кохав

Так ніхто  не кохав,
Не страждав 
І  не мріяв  до  болю,
Не навидів  палко,
 Не шукав  по світах каяття,
Так як  ми –
Ти і  я
Переплетені  долі,
Замість  двох – одне  спільне  життя,
Так ніхто  не кохав,
І не клявся  у вірності щиро,
На цій грішній  і  древній  землі,
Наше  серце  дарує нам  крила,
Попри всі  ці відлуння  війни!
5.09.2015


Рецензии