Пробило - БлюзЪ!

Thanks much for a Revelation
Peoples of US
Consumed  some Wotka i und hear some from blues
( neitherwherelessness it heard used , but
one this day - babe dont get wrong
got something got i - as a kind of cold dawn
as a kind of hard labour
sweaten as a Seal  -  so be big kind babe , sweat in
out
Gotta whatta say -  ?
Handsome
on the Route over Mars - over
away
No need - why it this
Dont show me body's emotional swings of dissapoint
me dont care - inside it before-done
Never stay i with - for long over one
lovely a
girl



  ... ( 0n'z third attempt starts even Robot reading  ,  as a human  very-slowly... - вдумчиво ... ?
thoughtfully  )


Рецензии