Адзiны

Прытулi мяне да грудзi.
Абдымi,як у апошнi момант.
Быццам больш не будзе гадзiн,
Нi хвiлiн разам удвух нiколi.
Абдымi, каханы, мацней!
Абпалi пацалункам вусны!
Прагну целам усiм да цябе.
Пажадаеш- буду распутнай.
Мой жаданы, найлепшы мой,
Пад блакiтным небам адзiны.
Ты мая найвялiкшая з мрой.
Я нiколi яе не пакiну.
Назаужды я буду тваёй.
Адкладзi растяння хвiлiну.
Таша Незабудка.


Рецензии