Бог для мене все

Бог, Ти для меня все,
Вчитель, що добро в cобі несе,
Друг, який допоможе в біді,
З Тобою - серце моє в злагоді.

За тобою я буду завжди йти,
Ти, допоміг мені правильний шлях знайти,
Бог, за все Тобі вдячний,
Бог, Ти у світі найкращий.


Рецензии