Спакуса

Лепш каханай маёй не знойдзеш
У якую старонку не пойдзеш.
Незраунёнай красы усмешка.
К прыгажунi маёй уецца сцежка.

Ах, якая гэта спакуса-
У каханай мядовыя вусны.
Цалаваць,нi аб чым не дбаiць.
Без рамонкi ведаць- кахаiць.

У каханай маёй вочы ззяюць
I любоую свёй асляпляюць.
Ахiнае усё цела лагода.
Мне яе абдымаць- асалода.

Ах, якая гэта спакуса-
У каханай мядовыя вусны.
Цалаваць,нi аб чым не дбаiць.
Без рамонкi ведаць- кахаiць.

А каханая быццам цукерка.
Знешнасць разам з душой не паперка.
Зноу лiчу да спаткання хвiлiны
Са сваёй ненагляднай дзяучынай.

Ах, якая гэта спакуса-
У каханай мядовыя вусны.
Цалаваць,нi аб чым не дбаiць.
Без рамонкi ведаць- кахаiць.
Таша Незабудка.


Рецензии