Ти м й св танок. Думки султана

Ти мій світанок і мій біль,
Мій смуток, жаль кохання.
І дотик серця, співом хміль,
Скарби мого жадання.

Я скучив блиск твоїх очей,
Так тішать, як принада.
Ти найсолодша із ночей,
Поема мого саду.

Ти повелителька  всіх мрій,
Притулок каяття,
Моя вода, кохання дій,
Вогонь, де сум’яття.

Глибока рана запальна,
Ти бунтівна султана,
Ти неймовірно чарівна,
Мого ти серця драма.

І хай велика, та ганьба,
Від ворогів лунає,
Мого життя ти боротьба,
Кохання все здолає!
І щастя взяло у в полон,
Я змінюю сказання,
Погляд очей твоїх вогонь,
Мій світ, моє кохання…

2013 р."Величне століття" Роксолана.


Рецензии