В моей паутине... укр

У моїм павутинні…

Ти у мене один,
У моїм павутинні,
Окриляю любов’ю,
Підгортаю журбою.

Ти єдиний в раю,
В підвечір’ї з зірками,
Ти і день мій, і ніч,
Ти солодкість в бажанні.

Ти у мене один,
І єдиний у лоні,
Сонце знає на вік,
Що для мене, кохання.

І як мій павучок,
Ти єдиний зі мною,
Ти і радість, і смуток,
В павутинні любові.


Рецензии