запiзнилася...

…запізнилася мрія,
може просто ще спить?..
нездійсненої миті
поглинаючі сни
не сполохай зненацька,
потім не зупинить…
в непокорі з безсонням
знов про неї змовчиш,
не почуєш, як кличе…
у незвичнім болить
розумієш про що я?.. 
ніч без дива, лиш ти…
відпливає учора,
не пускає туди,
де міраж від любові,
недосяжний, чужий...


Рецензии
Прекрасний вірш! Досконало! Майстерно!

Ли Чень Дао   05.09.2015 18:31     Заявить о нарушении