07. ранок-!!!

Вийшовши На Берег Лблю Походить По Росі
Ніжно Ступаючи По Ранковій Росі
І Серце Завмирає Від Любові від Щастя
І Душа Співає в Унісон з Духом
Я Вдячний Богу Що Маю Таку Хвилину
І От Мої Дорогі Друзі  Родятся Такі Рядки
Посеред Такої красоти Яку Словами
Передати Неможливо

           (((Ранок)))
          *-------------*

Дивлюсь в Небесний Небо-край
         Він  Сивиною Вкритий
         Іде До Нас Ранковий День
Коханням Він Сповитий
:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:
І Відкривається Святе
         Небо Перед Нами
         Виходить Сонце Золоте
Над Нашими Краями
:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:
І Матінка Моя Земля
         З Коханням Зустрічає
         Небесна Чистая Роса
Нам Душі Омиває
:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:
Зхиляю Низько До Землі
         Я Сиву Головоньку
         В Подяці Господи Тобі
За Світлою Обновку
:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:
Ступаю Босий По Землі
         Долини Сяйвом Вкриті
         І Ноги в Ранішні Росі
Наче Дитя Всповиті
:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:
І Тихо Ніжно По Росі
         Я Собі Ступаю
         Спасибі Господи Тобі
Що я Живу у Раю
:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:
Написано:28.04.20-10.р.
Напичатаний:20-15.р.23/22.


Рецензии