Прилуки

Я не витримую розлуки.
Мене терзає ностальжи...
Мій рідний край, мої Прилуки!
Що вас забула - не кажи.

Які душевніі то муки!
Уже всі нерви на межі!
Сумую я, мої Прилуки.
І в серце врізались ножі.

Де материнські добрі руки
Мене так виховать змогли,
Вас не зрікаюсь я, Прилуки!
Роки щасливі в вас пройшли.

Про батьківщину чую звуки -
Й одразу в думці школа, рід...
Душею лину я в Прилуки.
Як не було десятків літ!

Ви чуєте? Це серця стуки
Частішають, як рідний край
Я згадую, мої Прилуки.
В дитинство, Тоте, повертай!

Ми вчили різніі науки,
Розпорошилися по світу...
Та пам'ятаймо про Прилуки,
Не забуваймо, чиї діти!

© Світлана Івченко

9.03.2009


Рецензии