Шикарное утро

Шыкоўны ранак

Шыкоўны ранак:  сонца ўстала,
Раса на травах, на кустах
У промнях сонечных заззяла,
Блакіт на небе і ў вачах.

Заве прырода ў лес і ў поле,
К вадзе рачулка запрашае, -
Пайду туды, там дыхаць вольна,
І там душа мая спявае...


Рецензии