Безкiнечнiсть

Усе що сердцю важко пережити
завжди то буде думка і любов
бо нафіг нам "любити" без ЛЮБИТИ
і на колінах ми полюбим знов і знов

Не падаючи вниз йдемо до верху
усе переступаючи без сліз
як в Божу церкву, як в церкву златоверху
й не гасне той вогонь що довго ніс

І стрімголов летіти кулею по смерті
життя нам намалює креслень днів
життя ми не цінуєм, бо ми вперті
і не зважаєм на помилку сердця слів

Тай справді запитання є не оклик
ми не питаємо про думки і любов
простих очей, просто сердця поклик
й любити знов, кохати  без відмов


Рецензии