Sevdim
Bu heyatda uzagiq, de ne ucun biz.
Otur gunler, otur iller ... hetda...
Slinmir qelbimizden sevgi adli bu iz.
Men sevdim, derin gozleri,
Sevdim, men o wirin sozleri,
Senle, qalmadi, olmadi
Bizim derdimiz.
Men sevdim, senin sevgini,
Sevdim, senin o qelbini...
Senle, qalmadi, olmadi,
Bizim derdimiz.
Bir an duwun sen, bu heyatda,
Bu heyatda, sen sahil, mense bir deniz.
Biz uzaqda, olsaqda... hetda...
Bil ki mene tek hamidan sensen` eziz.
Men sevdim, derin gozleri,
Sevdim, men o wirin sozleri,
Senle, qalmadi, olmadi
Bizim derdimiz.
Men sevdim, senin sevgini,
Sevdim, senin o qelbini...
Senle, qalmadi, olmadi,
Bizim derdimiz.
Свидетельство о публикации №115090404425