Давайте, разом, скажем Нi!

Давайте, разом, скажем : " Ні! " -
Насиллю, темним злодіянням.
Давай відмовимо війні -
Хай постріл чується востаннє.

Давайте в ноги припадем
З проханням Господові Богу.
Давай до правди віднайдем,
До справедливості дорогу!

Нехай не бачить смерть дитя,
Бездушність, кров і стрілянини.
Хай буде світлим майбуття
І мирним небо України!

Давайте, разом, скажем : " Ні! " -
Війні, корупції і зраді...
Хай відійдуть часи сумні,
Хай люди днині будуть раді!


Рецензии