Метелики щастя

Я люблю метеликів твоїх рук,
я люблю рожеві крила долоней...
А вони прилітають на слів моїх звук
тріпотіти на квітах моїх скроней.

Обережно торкаюсь – вони м'які
і беззахисні: думаю, що з ними буде.
Ці метелики, наче любов, крихкі.
А вони нецнотливо сідають на груди...

Все життя на долоні твої молюсь,
і метелики щастя мене не покинуть...
Прилітають вони на вогонь моїх вуст,
знають: в цьому полум'ї – не загинуть...


Рецензии