Знов вана голос чути в хат
Знов Івана голос чути в хаті,
Бо з Оксаною давно жонаті.
А Оксана шиє та чаклує,
Голосочок чоловіка чує.
ПРИСПІВ
Всюди видно їхні вишиванки,
Що творили обоє до ранку.
Що красу творили і будуть творити,
Щоб догодити.
Вже на небі зорі появились,
А Іван з Оксаною втомились.
Цілий день все шиють-вишивають,
Душу в вишиваночки вкладають.
ПРИСПІВ
Вже й проміння сонечко покаже,
Та Оксана зовсім не приляже.
Вишиванку мусить вже дошити-
Тільки тоді може відпочити.
ПРИСПІВ
То ж творіть й надалі , мої любі-
Вас цінують й поважають люди.
Божа Мати хай допомагає,
А Господь на все благословляє!
04.09.2015 р.
Свидетельство о публикации №115090410079