На полонин в вц у кошар

На полонині  вівці  у кошарі
І звук  трембіти чути звідтіля.
Вівчар  пісень наспівує  отарі
І тими звуками аж  повниться Земля.

На полонині  вівці  у кошарі,
А навкруги густий зелений  ліс.
Можна овець побачить і у хмарі,
Що над  землею вітер десь  поніс.

На полонині  вівці  у кошарі
Й до водопою йти уже пора,
Тому що  літо саме у розгарі
Й турбот чимало є  у вівчаря.

З кошари вівці йду до водопою.
П’ють з насолодою всі воду з потічка.
Трембіту знову взяв вівчар  рукою
Й мелодію  полинула дзвінка.

На полонині  вівці  серед  плаю,
Звуки трембіти для  душі  звучать.
Люблю тебе, КАРПАТСЬКИЙ рідний краю,
Й любить тебе навчу  своїх  внучат!

      03.09.2015 р.


Рецензии