summertime
ти сонце даруєш мені
і я вже ніколи напевно,
цього не скажу тобі.
і спалахи, щастяпадіння
у серце моє п'янке,
твоє самочинне ходіння
в життя моє навісне.
сполохані круки у руки
і вчасно вогонь погас,
мені дарували муки
лиш ти і втрачений час.
Свидетельство о публикации №115090307649