Амулет... укр
У пошуках древніших амулетів,
Шукаю щастя у маленькому предметі,
Що зможе захистити та розчаклувати,
А у години смутку і удачу підключати.
Як би ж то, віднайти, для прожиття стежини,
Що нам відміряно у доленосні днини,
Маленький оберіг, щоб захищав та вплинув,
На стан здоров’я та примхливої краплинки долі.
Як би у пошуках мені допомагала воля,
Та світ надій мені сказав, де відшукати долю,
Я б всю безмежну силу, цього омріяного скарбу,
Спустила б на здолання пітьми, зловісного бездолля.
Як би ж то, віднайти...
Свидетельство о публикации №115090307469