вода
зліпити докупи вуста,
щоб недозвуки бовтались у воді,
скільки благати себе ж?
і річ не у тих мостах,
що спалити рука не підніметься.
слова - як тотожність пустки
слова - як синонім "пастки".
контрольний в гірку потилицю.
не нівечити, не сподіватися,
і не молити зостатися.
не вірити, не коритися
а просто барахтатись
і старатися випливсти.
Свидетельство о публикации №115090305901