де-шифр с похибками

                РОКОВИНИ
               
                (  ДЕ-ШИФР С ПОХИБКАМИ )
               
                То було справжнє і дійсне
                життєве випробування
                чотирнадцять сестер
                та стихія могутнього джерела
                Я знайду світло життя
                поки блукаю у темряві
                ( Той що танцює у темряві )
                Ночей миттєві спогади
                Та злі витребеньки
                долі
                з ватажком
                сміливої
                зграї
               
                В повітря
                На Волю!!!
                На простір!!!
                Я звір
                Східного
                Вовка
               
                ( Це Я його проковтнув )


Рецензии