ВЖЕ ЖАЙВ Р В ПО НЕ Л ТА
Вже ластівка гніздо не в’є.
Більш соловейко не співає
Й зозуля в лісі не кує.
Вже журавлі ключем зібрались-
У вирій скоро відлітать.
Шпаки тепер з своїх шпаківень
В саду не будуть виглядать.
Сумують всі пернаті друзі,
Бо літо збігло,як та мить.
Не чути більше співу в лузу,
Ніхто вже гай не веселить.
Навіть калина зажурилась,
Бо соловейка вже нема.
Осінь ніяк не забарилась
Й не забариться так зима.
03.09.2015р.
Свидетельство о публикации №115090303250