Любовь без ответа... укр
Кохання – щастя, що дарує нам життя,
За ради цього відчуття, втрачаєм миті,
Любов прекрасна, як вона одна,
На два закоханих та з’єднаних в одне кохання.
Любов добра, вона завжди дарує знаки,
Що свідчать нам про дії милі та антракти,
Та гіркість долі в тім, що почуття відміряні стражданням,
Не завжди є однакові на два кохання.
Хто довго здатний був прощати за життя,
Не розуміти натяків та не вбачати знаки,
Той вірно серцем свОїм глибоко кохав,
Та й буде глибше ненавИдіти кохання.
Свидетельство о публикации №115090301452