смак життя

Смак життя надто схожий на спрагу
Або сильний задушливий голод.
Щосекунди заплічний наш холод
Заміряє приречених снагу.

Як біжиш ти? Чи вистачить сили
Перестрибнути кроком останнім
Ті помилки, в яких ти був раннім
Ті щербинки, від котрих ти квилив.

Афине


Рецензии