Дарую вiршi тим, хто любить iх...
Хоч не усім мої до уподоби,
Вишукую в ночі в думках своїх,
Хоч не завжди таланливі випроби…
Пробачення прошу у читачів,
Та відгуків терпляче все чекаю,
Та за потік критичних ваших слів,
Ніколи людоньки, й не ображаюсь.
Вони наснага, й кличуть в Майбуття,
Хоча й міркую іноді таємно,
Якщо комусь згодяться для життя,
Та буде і для мене це приємно…
Дарую вірші тим, хто любить їх,
Та з задоволенням, завжди читаю,
Що упустив, тепер наздоганяю,
Все від душі, для друзів, для своїх…
Автор Геннадій Сівак.
29 серпня 2015 року.
Свидетельство о публикации №115090201426