То незабутнiй день...

До школи вересень скликає -
Біжать веселі малюки...
Привітні класи всіх чекають,
В портфелях зошити й книжки.
Всміхнена вчителька зустріне
І перший дзвін запросить в клас.
Які щасливі ті хвилини...
То незабутній день і час!


Рецензии
Які щасливі ті хвилини...
І не обстрілювали нас!

Юрий Семёнов 4   02.09.2015 08:04     Заявить о нарушении