Спiшать до школи дiтки

Відходить літо, осінь настає,
Сьогодні свято вересня стрічають.
Промінчиками сонце виграє
І пташки, зранку, весело співають.

У цей яскравий, незабутній день,
Спішать до школи дітки із квітками.
Щоб заспівать, врочисто, радісних пісень
І поздоровить вчителів своїх віршами.

Щоб стріти знову друзів, обійнять -
Цікавими думками поділитись...
Щоб знов зразковим учнем, гарним стать,
Щоб людяності й чесності навчитись.


Рецензии