***

Заспівай мені вотчино-мати
Шляхом широким співанню блукати!
Дай мені вічнеє знати:де твого серця шукати?
Слава твоя не загине віками,
Правда таємна житиме з нами,
Вірнії древньому слову,
З тління воскреснемо знову!
(початок 2008 року)


Рецензии