***

Тобі одній відомі таємниці
Душі моєї. Віддана ж вона
Твоїй Красі,Могутності та Силі,
Щоб відчувати велич сю сповна!
Навік у серці та священна мова,
Краса предивна,що мені дала
Натхнення й віру..щоб могти здійснити
Оте,до чого доля привела…
Творити й віддавати в Твою славу
Вогонь душі,що запалила Ти!
Його підтримувати вічно поклялася,
Ніколи від святинь не відійти.


Рецензии