***

Незгасна мить,що осліпила!
Мені ти вкарбувала біль новий.
Струну що все пісень неспіваних співає…
Отих,що навіть голос не здолає
Так заспівать,щоб хоч частину Того,
Чим повняться вони у звуки перелить…І слова не скажу.
 Не смію…
(2006)


Рецензии