***

Знебулися слова,опалені болем
Ще одна всечасність….
Спливла волога із іскрою завмерлого співу.
Розстелився Шлях поміж Єством та Словом.
Нащо?спитають позбавляти голосу століть несказане буття?
Защо сховали сторукі лещата часів обличчя Таїни?
Чи не тому,що вона-безмежність,
Обшир всеосяжний,не обмежений співом чи словом…
(2007 рік)


Рецензии