***

Все бачу я-ятриться серце знов
Неосягненності шаленою жагою,
І ночі,оповитії імлою
Встромляють леза вогняні в зіниці…знають сі вуста
Палючий  еліксир кривавих тіней листопадавої Ночі,
Проміння Сяйва,що пішло за небокрай.
(2003)


Рецензии