Случайность судьбы... укр

Випадковість долі.

Чи може випадковість рятувати?
Життя у долі, в займи забирати?
Чи зможем шлях життєвий дії поміняти?
Аби стежиною у світі поміж змін не заблукати.

Ми живемо завбачно вивіреним шляхом,
Що коригується в деталях, плинним часом,
Життя одне, іде по стежці кругообігу циклічнім,
А випадковість, перш за все, зриває послідовність у стежинці.

Життя одне і ми формуємо його постійність в русі,
Але у випадковості завжди у сОбі -  вічність в дусі,
Вона є фактором, частиною, що плинності у діях с часом,
За котрої, життя формує нові стеблі  у стежині нам відміряного шляху.


Рецензии