Згадала й я

Ну хто ж його не пам*ятає -
Це вересневе дивне свято?
Здалека музика лунає,
Спішать батьки з дітьми завзято.
Татусь портфель в руці тримає,
Несе матуся рози - квіти,
Прохожі, всі, поздоровляють,
Передають свої привіти.
Усіх, усіх чекає школа,
Сьогодні двері в ній відкриті -
Тепло і посмішки довкола,
Згадала й я ті світлі миті.


Рецензии