Скажи, чого твоя душа бажа?
Що діється у серденьку, скажи?
Послухай дощ і далеч небокраю,
Від неуважності все навкруги вмирає.
Смуток в собі не зрощуй, не держи.
Наше життя - не ігровий майдан.
Відчуй, чого твоя душа бажає?
Тягар минулого - важкезний чемодан,
Неначе мряка і колючий Магадан,
Гнітить реальність, жити заважає.
Свидетельство о публикации №115090104963