У чужым акне святло гарыць...
Ў чужым акне святло гарыць... Душа палае?..
Ці то камін цяпло сваё ў прастору пасылае?
Не бачу весніц і дзвярэй… Усё тут дастаткова.
Пагрэюся святлом хутчэй і прэч пайду, дадому…
…Навошта толькі той гамак?
Блакітны і халодны…
Нібы які стары вядзьмак…
Ён водзіць шашні з поўняй?!
Напэўна, гэта для яе яго прагіб з намёкам?
То для яе ён выгнуў стан, нат “не міргнуўшы вокам”?
А большасці і неўдамёк:
Апоўнач у бязлюддзі
Тут месяц ляжа на бачок
І, пэўна, мроіць будзе…
Фота Валерыя Вядрэнкі (Беларусь)
Свидетельство о публикации №115090104318
Толькі, здаецца, слова "луна" няма ў беларускай мове. Ці не?
Лаззаро 06.09.2015 22:48 Заявить о нарушении
Вы так адарылі мяне сваёй увагай!!! Вельмі ўдзячна Вам, Лаззаро!
Люба Солошина 07.09.2015 01:22 Заявить о нарушении