Зi святом, друзi, вересневим

Зі святом, друзі, вересневим -
Хай, радо, стріне школа вас!
Хай ллються посмішки веселі
У цей ранковий, гарний час!
Хай вчителі вітають учнів,
А учні, вдячно, вчителів...
Нехай пісні лунають гучно,
Бажаю безліч щирих слів!
Серцям відчуть тепло і літо,
Хоч осінь листям шерудить...
Хай прикрашають свято квіти,
Хай перший дзвоник задзвенить!


Рецензии