Первое сентебря... укр
І перші кроки в перший клас,
І з першими надіями та вірой,
І щастя, радості у час,
Що нам дарує ново плинність дії.
І всі бажання їм в душі,
На посмішках дитячих ледь помітна,
У перше вересня, у клас,
Ми відведемо наших діток у майбутнє.
В святковий день, навчання знань,
В лінійку вистрояться, мрії та надії,
Та з пишно вбранням перший дій,
У день знання, маляток відведем до школи.
Свидетельство о публикации №115090101780