триматиму оборону
хутко вимикнув огляд снів
в подорожній цей день
осінній
не мандрується лиш війні
не вібрує забута тиша
закривавив думками звук
над окопами небо вище
повпліталося у траву
під бронею цвіте тривога
і вбирає в себе з вогнем
недомовки вітрів убогі
про шалено близький едем
про безмежно коротке право
набирати в легені світ
розплітати думки і трави
у зозулі просити літ
про суттєво банальні речі
побратима плече міцне
очі матері і малечі
у яких вже нема мене
про коханої поцілунки
і про все що мовчить папір
хто лежатиме скоро струнко
хто шукатиме болю мір
то здається що все деремно
де ввижається
там і хрест
і впевняється
хто непевний
в силі праведній у небес
і тому проти всіх законів
проти армій голодних псів
я триматиму оборону
під непроханий бою спів
я черпатиму міру оком
вивільнятиму кулі з гільз
хай те небо
стоїть високим
хай всихає
те море сліз
31 Серпня, 2015
Свидетельство о публикации №115083110082
Юлия Эбервейн Захарченко 09.11.2015 21:26 Заявить о нарушении
Дякую!
Юрий Лазирко 10.11.2015 07:55 Заявить о нарушении