Люблю природу Украины
Де колосятся скрізь лани
Де степи всі широкі та рівнини
Вкрити квітами і сни
Що нам насняться у ночи
Блукають десь понад степами
І ми радіемо з того
Що ця Земля родуча наша
Що тут дівчата найкращі
Та люди щирі роботящі...
А в мене знов і знов
Душа радіе коли вечір
І в промінях натомленного солнця
Яскраво золотяться колоски...
Свидетельство о публикации №115083009751