Landing in the early morning

I laugh i hate
this  MutterrLand

to where you caught up kills  :
         Yuriy GagarinЪ

...  if you might-be a bit a kinder - ?

The Circle of  - the Final
getting tough , und  -  narrow

   (  -   Б-ля ,  fuck-z-mice  !   ...   -  конешдно !   )

И - всё
лишь-д  пепел от ракет
Duke sends to You Нis warmest
full regret

   Взбодрилась Аэлита !
Сожрали всех мы лошадей na Marse
  what would be better ,   Father

:
    -   Гони -
платформа Лось
      покуд грозою с молdнью  -     ни пришлось

       " A lovitь меня - ни треба ! "  -  стопку замахнул
-  Вась , распугаешь всех Гостей - ?

-  Люсь , говорю  ж Тебе   -  ни треба !    ... ( Василий Макарыч ШукшинЪ )

 


Рецензии