Поездка. украинский язык
Транзитолюду...
Вже наша сустріч
Невдовзі буде.
Вказівки- "пошта"...
"до туалету"...
В руці тріпоче
Папір білету...
Вже поїзд їде...
І у віконці
Думки, мов діти,
Біжать за сонцем
У незабуте...
...а на пероні
Забутий смуток
Склюють ворони.
Шляхи, мов руки,
Злились у герці...
Колісний стукіт
Відлунням в серці...
Вночі в вагоні
Думки поснулі
Летять, мов коні,
В твоє минуле...
А у минулім
Кохання квіти
В"юнком поснулим
Лягли на віти,
Пророслі в ранок
Дороговтіхи...
Привіт, кохана!..
Я вже приїхав...
Свидетельство о публикации №115082900947