зникнуть зморшки, душа всмiхнеться
зґвалтували американці…
По щоках покотилися сльози,
Майже втрачено жити шанси.
Біль у серці
і розум стогне…
- Де ти, Боже, не дай померти!
Обламай тим пройдисвітам роги
За знущання і кожну жертву!
Зникнуть зморшки,
душа всміхнеться,
Як Росія погляне в очі…
Я її пригорну до серця,
Бо вона цього також хоче.
Київ
Свидетельство о публикации №115082906535