Простори

Простір широкого поля,
Сяйво священного стягу
Стану під нього й промовлю
Свою останню присягу!
Тінню незримою стану
Землю торкнувши вустами,
Серцем покличу ту силу
Що розквітала віками!
І у блакить лазурову
Серце своє загортаю
Ллються потоки криваві
Небом-від краю до краю…
( 2008 рік)


Рецензии
Сильно написано, Бирут.

Игорь Лукашенок   30.08.2015 13:33     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.