дiвчина на чай

замкнулись останні двері,
лишилась єдина річ:
купити томик Бодлера
і зняти тебе на ніч.

ти купишся на розкішний
пуер; я додам Бордо -
так вийде приспати Вішну
і зняти твоє пальто.

свої вгамувати спазми
на рівні першолюдей
і довгі біляві пасма
зняти з твоїх грудей.

ти звабливе й ненадійне;
згадати б про цю біду
і зняти твої обійми
із шиї, коли піду.


Рецензии
Дуже цікавий твір! Оригінально. Сучасно. Модерново.

Ли Чень Дао   29.08.2015 14:21     Заявить о нарушении
приємно чути.)

Долька Полыневая   30.08.2015 00:14   Заявить о нарушении