Ембарго
Все було колись не так.
Звірі мирно жили.
Та зробили люди тракт,
Де майно возили.
Читач скаже: " Ну й дива!
Анекдоту гідні.
Замість лісу стало два -
Західний і Східний".
Не суттевий, наче, факт:
Звірятко захотіло,
Перебігло через тракт -
Невелике діло...
Непомітно час стікав.
Кожною весною
Захід дубом заростав.
Східний ліс - сосною.
Чи якась біда стряслась?
- І самі не знали.
Та незгода розрослась
Між двома лісами.
І, кажись, нема причин,
А ні глузду трошки:
Мер ембарго заявив
На західні дошки
"Це вам - шах! А буде - мат:
Майстру із Рощі
Оплатили автомат,
Що західне трощить".
Вість сороки рознесли.
(Знайома манера!):
"Чудо-Юдо привезли
До Трибуни Мера!"
Звірі майже всі зібрались
В хорошу погоду.
Можновладці піднімались
На Трибуну Сходу.
З неЇ проповідь велась.
Приймались паради.
То ж, трибуна піднялась,
Наче символ Влади.
Майстер щось перемикнув.
Зревіла Химера.
Колос весело "рванув"
До Трибуни Мера!
Застогнала, загула
Велична споруда
Бо збудована була
З "ворожого" дуба...
Свидетельство о публикации №115082709130