***
тому що ти його не хочеш полишати
блукає погляд барвами кімнати
нічого не врятує. все можливо.
до океану, певно, плисти цілу вічність
проте, це байдуже, адже твоя безмежність
бунтує і не вірить в незалежність,
а вірить в логіку, ти повторив це тричі.
мій хаос слів знімає заборони,
мій серпень не відпустить тебе довго
мені вже час. збираюся в дорогу.
мені вже час долати перепони.
редагувати відстань між містами,
стікати по тобі сосновим соком,
відкрити рани, подолать висоти.
помножувати відстань поміж нами.
Свидетельство о публикации №115082707349