Реплiки

В чоловіка голова болить,
Тож він лікаря й питає:
- Ви порадьте, що мені робить?
Лікар враз відповідає:
- Скинь обручку, перестане вмить.
*     *     *
Про безсмертя мріє чоловік,
Бо не був іще жонатим,
Поживе одруженим хоч рік
Й стане досвідом багатим,
І безсмертним не захоче бути
Та й розмов про це не схоче й чути.
*     *     *
Міцність нервів чоловіку
Як дружина розхитає,
Буде горе всім до віку,
Хай дружина про це знає
Й чоловіка не чіпає.
25.08.15.


Рецензии