Вiдкрита душею...
з питань преси, та культури,
посольства України в Ізраїлі,
з повагою.
Відкрита душею,
Для доброго Світу,
Так хороше з нею,
Вірна Заповіту.
Чудова панянка,
Усмішкою сяє,
Її Україна,
І любить, і знає.
Розумна і щира,
Відверта людина,
Та знає, що Віра -
Порядності міра.
Така горделива,
Та ніжна й ласкава,
Відкрита й смілива,
Подивишся – пава…
Як птаха, що вільна.
Струнка і чудова,
Та горда дівчина,
Яка в неї мова…
Ця зустріч від Бога,
Вона пам'ятлива,
Веде нас дорога,
Повірте, щаслива.
Чека Україна,
Та жовта блакить,
То є Батьківщина,
То радощів мить.
Автор Геннадій Сівак.
24 - 26 серпня 2015 року.
Свидетельство о публикации №115082701682