Серпневий ранок
небо лазурне, всміхається сонце.
Тиша навколо, дзвенить прохолода,
радує в серпні чудова погода.
Ось чорнобривці всміхнулись до мене,
все навкруги ще буяє, зелене.
Зайчики грають, тріпочуть листочки,
а на папері лягають рядочки.
Свидетельство о публикации №115082601612